Newsletter - Svi fakulteti

COCA - COLA PODRŠKA MLADIMA

Želiš li poboljšati svoje šanse za budućnost i zaposlenje? Ne znaš kako ostaviti dobar utisak i pokazati svoje kvalitete u najboljem svjetlu? Prijavi se na projekat Coca-Colina podrška mladima u BiH!
ŠTA JE Coca-Colina podrška mladima u BiH?
Coca-Cola HBC B-H Sarajevo pokrenula je projekat koji će mladim nezaposlenim ljudima omogućiti da nauče kako da se istaknu na tržištu rada.
Kroz četverodnevni program interaktivnih radionica i predavanja učesnici programa će raditi na razvijanju vještina koje će im pomoći da lakše dođu do zaposlenja.

O čemu ćemo učiti?

YEP/IEEE Innovation Challenge 2017

Međunarodni Institut inženjera elektronike i elektrotehnike (IEEE) i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), uz podršku Vlade Švajcarske, objavljuju Javni poziv za učešće na takmičenju: YEP/IEEE Inovacijski izazov 2017 – YEP/IEEE Innovation Challenge 2017 Innovation Challenge otvoren je za prijave do 10.07.2017. godine. Ovim putem pozivamo sve inovatore, prvenstveno studente tehničkih i drugih fakulteta u BiH da samostalno ili u timovima prijave svoje poslovne ideje. Prijava se provodi putem portala http://preduzetnik.berzarada.ba.

Ekološki projekt u Španiji - Trasmulas, a paradise?!
Organizacija Cod Jajce traži mlade ljude koji žele pomoći interkulturalnom životu u Trasmulasu, malom selu blizu Granade u južnoj Španjiji, uz brigu i poboljšanje zelenih površina sela. Konkretno, riječ je o čišćenju, sadnji i umjetničkom dizajnu bivšeg dvorca koji je napušten i uređivanju vodopada s prirodnim bazenom. Tu je i dnevne radionice i velika konačna proslava gdje se rezultati rada prezentiraju mještanima te proslavljaju sav svoj rad.

ERASMUS + YOUTH EXCHANGE Poziv za učesnike: Putuj, uči i upoznaj Gruziju

Omladinski centar Kosmos objavljuje poziv za prijavu učesnika na Omladinsku razmjenu pod nazivom “We have rights, now let’s be human!”.Datum održavanja razmjene: 26.07-03.08.2017.

Mjesto održavanja: Rustavi – Gruzija

Broj učesnika: 4 učesnika i 1 lider (ukupno 5)

Možete se prijaviti za:

    Učesnika/cu
    Tim lidera/icu

Više informacija o načinu prijave i ulozi lidera možete pronaći na samoj aplikacionoj formi.

INTERNSHIPS IN PORTUGAL FOR STUDENTS


Do you want your students to have a great experience abroad? We provide them an international and multicultural environment... and host companies tailor-made to students' profile.

PUTUJEMO U EVROPU

Želite li provesti 22 dana putujući Evropom? Ako ste student/ica evo prilike jer rok za prijavu produžen do 23.06. za stipendiju programa "Putujemo u Evropu" kroz koji je prošlo već 266 studenata iz cijele BiH.
Saznaj više i prijavi se! Provedi nezaboravno ljeto putujući Evropom!Cilj projekta je da se omogući da najmanje 23 studenta/ice na univerzitetima/sveučilištima u BiH provedu ljeto kao većina njihovih vršnjaka iz Evrope, putujući po slobodno po Evropi i upoznavajući evropske gradove i narode. Pobjednici na konkursu dobijaju stipendiju koja se sastoji od slijedećeg:

B.U. - PROMOCIJA NOVE MIRISNE LINIJE


Poznati brend B.U. podsjeća sve mlade dame da je promocija nove mirisne linije Absolute Me aktuelna do 31. maja te ih poziva da otkriju svoju unikatnu ženstvenost i smjelost kreirajući osobne priče o životu i ljepoti kako je vide.


Još uvijek imaš vremena da kreiraš svoju Absolute Me priču, postaviš je na specijalnom microsite-u: www.absolutemestories.com/bosnia i osvojiš vrijedne nagrade.

STUDENTSKA POSLOVNA AKADEMIJA SPARKASSESPA je novi i jedinstven program za razvoj poslovnih vještina studenata u BiH i podršku njihovoj lakšoj zapošljivosti koji se sastoji od niza korisnih i besplatnih aktivnosti i usluga:
1.    SPA seminar (jednodnevni orijentacijski seminar u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli)
2.    Studentski paket (besplatni račun sa svim uslugama u banci)
3.    SPA poslovni vodič za studente: „Kako postati atraktivan na tržištu rada?“
4.    SPA INFO grupa (članstvo u VIP FB grupi sa redovnim najvažnijim informacijama o seminarima, stipendijama, konferencijama, business eventovima, praksi i sl.)
5.    SPA Mobilni bankar (povremeni honorarni posao za studente)

Pages

Prijavi se na RSS - Newsletter - Svi fakulteti