Newsletter - Svi fakulteti

ŠTA JE TO DIGITALNI MARKETING I KAKO SE ZAPOSLITI U OVOJ OBLASTI

Dragi studenti,

U okviru programa „Upoznaj praktičnu stranu biznisa“ predstavljamo vam Agenciju za digitalni marketing

Ako želite da saznate više o digitalnom marketingu, mogućnostima zapošljavanja i karijernog napredovanja u ovoj oblasti, ako vas zanima na koji način da ideju pretvorite u stvarnost i kako su oni to uradili, koliko vremena treba da prođe i koliko truda da se uloži do prvih pravih rezultata pridružite nam se na prezentaciji  u

 petak, 09.02.2018. godine u 09.00 amfiteatar 2

Poziv studentima da se prijave za ferijalni rad u Njemačkoj u 2018. godini

Rok prijave 19.01.2018
Agencija za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine objavljuje javni poziv studenticama i studentima za podnošenje prijava za ferijalni rad u SR Njemačkoj u 2018. godini.
Agencija za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine poziva zainteresirane studentice i studente upisane na univerzitete i visoke škole u Bosni i Hercegovini da dostave prijave za rad u SR Njemačkoj tokom ljetnog raspusta u 2018. godini u okviru Programa ferijalnog rada koji se odvija u saradnji sa Saveznom agencijom za rad SR Njemačke.

LETO 2018. REZERVIŠITE ZA MEF LETNJI KAMP!MEF lJetnji kamp je savremeni koncept obrazovanja i zabave, koji pruža mogućnost da se vaše lJeto završi na veličanstven način: upoznajte Beograd i čari prIJestolnice, nove ljude, steknite nova iskustva, znanja i veštine. MEF lJetnji kamp podrazuiJeva sedmodnevni boravak u centru prijestolnice, kurseve, obilaske Beograda i okoline, dobro druženje i pozitivnu atmosferu.

Steknite vještine neophodne za uspjeh u poslovnom svijetu, naučite kako poslovno komunicirati, razvijati aplikacije za Windows, otvorite elektronsku prodavnicu…. i sve to uz fenomenalno druženje tokom sedmodnevnog boravka.

Međunarodna ljetna škola Univerziteta u Grazu – Seggau 2018

U organizaciji Univerziteta u Gracu, u dvorcu Seggau, u Štajerskoj, Austrija, od 1. do 14. jula 2018. godine biće održana Međunarodna ljetna škola Seggau 2018.


Škola je namijenjena internacionalno orijentisanim, visoko motivisanim studentima svih disciplina koji žele da prodube svoje razumijevanje tekućih evropskih i međunarodnih odnosa.
Rok za prijavu je 2. mart 2018. godine.
Više o programu i načinu apliciranja možete pronaći na linku

TERMIN ODRZAVANJA RADIONICE ZA PISANJE ŽIVOTOPISA

Poštovane kolege,

obavještavamo vas da je CV radionica zakazana za utorak 28.11.2017 u 12.30 u IT kabinetu. Molimo Vas da ponesete CV u pisanoj  i elektronskoj formi.


 Radujemo se druženju,

     Vaš CVK Team

Oglas za studentski posao u kompaniji Valicon

 
Valicon d.o.o. kompanija za marketing konsalting i istraživanje sa sjedištem u Sarajevu, traži studente za rad na honorarnim poslovima.
Opis poslova:

    Aktivan rad na poslovima regrutacije učesnika u okviru fokus grupa
    Rad na transkriptima Saradnici u sklopu call centra

Lične osobine:

    Posvećenost detaljima i preciznost u radu
    Proaktivnost
    Sklonost timskom radu
    Odgovornost prema poslu i povjerljivosti podataka
    Poželjne su osobe koje imaju brzinu i preciznost u kucanju transkripata

Posebne pogodnosti:

    Mogućnost učestalog angažiranja na projektima

Raspisan konkurs za dodjelu stipendija iz Fonda “Dr Milan Jelić”

Ministarstvo nauke i tehnologije Republike Srpske, Fond „Dr Milan Jelić“, raspisalo je konkurs za stipendije u akademskoj 2017/2018. godini studentima prvog, drugog i trećeg ciklusa studija na domaćim i univerzitetima u inostranstvu.
Studentima prvog ciklusa studija na univerzitetima u RS i BiH biće dodijeljeno ukupno 75 stipendija. Stipendije redovnim studentima prvog ciklusa studija na univerzitetima u RS iznose 400 KM za koje će u akademskoj 2017/2018. godini biti izdvojeno 270.000 KM.

Pages

Prijavi se na RSS - Newsletter - Svi fakulteti