APEIRON CAREER DAYS 2018
Na danima karijere koje smo organizovali 30 i 31 maja vodeće kompanije u BiH predstavile su program prakse. 
Mogućnosti za praksu predstavili su ProCredit Bank BiH, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, Integral inženjering a.d., Integra inženjering d.o.o., Robokids, Vitaminka
a.d. i Mania Media 
Program prakse ispred Uprave za indirektno oporezivanje predstavila je Dragica Rujević, šef odsjeka za profesionalne standarde,  koja je naglasila da je Uprava otvorena prema akademskoj zajednici i da će studenti Univerziteta “Apeiron” kroz praksu uz mentore doći do najvišeg spektra znanja. “Studenti koji su u predhodnim generacijama kod nas pohađali praktičnu nastavu i u međuvremenu završili fakultete, danas su zaposleni u Upravi i vrhunski su stručnjaci, podsjetila je Rujević.

Željka Gajić, zamjenik direktora Robokids‐a, naglasila je da je Centar za vođenje karijere Univerziteta “Apeiron” pokazao zavidnu posvećenost i brigu za svoje studente organizacijom događaja. “Promocije prakse ovakvog tipa i vrhunskih kompanija poput ovih danas su nesvakidašnje i nadam se da će studenti naći sebe u nekom od programa. Imamo mnogo mogućnosti za razvoj naše firme, a samim tim i za razvoj studenta koji sutra bude dio tima Robokids‐a, prvo kao student na praksi, a kasnije vrlo moguće i kao naš radni kolega”, dodala je  Željka Gajić.

O mogućnostima prakse u Vitaminci govorio je Žarko Mikić, generalni direktor, ispred Itegral i Integre inženjeringa studentima se obratio Nikola Radovanović, direktor marketinga, a Goran Vukalović, account manager Mania Media predstavio je program svoje agencije.  

Delegacija agencije iz Minhena AURA.CARE, koja za potrebe svojih klijenata – velikih državnih bolnica u Njemačkoj traži kadrove medicinske struke, 31. maja u 18 h na Univerzitetu „Apeiron“  prezentovaće mogućnost zapošljavanja, ali i stručnih praksi.

Utiske sa eventa možete vidjeti u našoj galeriji , vidimo se na slijedećem Career days, nadamo se u još većem broju 

VAŠ CVK TEAM