Radionice i projekti

RADIONICA PISANJA CV

DRAGI STUDENTI POZIVAMO VAS DA SE PRIDRUŽITE RADIONICI, PRIJAVE DO 08.03.2020 

ERASMUS + PROJEKTI ZA MLADE

Direktor NVO Bravo Ismail Šehić predstavio nam je mogućnosti Erasmus + programa. Izvrsne prilike za naše studente i druge mlade ljude. Prijavite se i postanite dio evropske porodice mladih. Radujemo se i daljoj uspješnoj saradnji u novoj akademskoj godini sa Ismailom i NGO BRAVO

APEIRON CAREER DAYS 2018

Na danima karijere koje smo organizovali 30 i 31 maja vodeće kompanije u BiH predstavile su program prakse.
Mogućnosti za praksu predstavili su ProCredit Bank BiH, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, Integral inženjering a.d., Integra inženjering d.o.o., Robokids, Vitaminka
a.d. i Mania Media

IT CAREER DAYS / dan 2

Drugi dan u okviru IT Career Days predstavili su nam se kompanije Prointer, Telegroup i Teleklik. Studenti su se upoznali sa stručnom praksom i mogućnostima karijernog razvoja u ovim kompanijama.
Zahvaljujemo se svim učesnicima i našim partnerima i pozivamo studente da se prijave za prakse putem e-maila cvk@apeiron-edu.eu ili direktno u kancelariji.

IT CAREER DAYS / dan 1

Prvi dan u okviru događaja IT Career days je bio izvanredan!

Naši gosti: LANACO Company, WaySeven Technologies i DVC Solutions Ltd. su studentima predstavili svoj rad, programe prakse koji imaju za cilj dodatnu edukaciju pa čak i ostvarenje karijere u njihovim kompanijama.

Pages