Obavještenje

Poštovani i dragi studenti,

 

Kao što vam je već poznato, tokom trajanja vanredne situacije, a u vezi sa širenjem virusa COVID-19, sve zakazane nastavne aktivnosti, vježbe, ispiti, odbrane diplomskih i drugih radova te bilo kakve vrste javnog okupljanja na Panevropskom univerzitetu „Apeiron“ otkazane su od 11. marta 2020. godine do daljnjeg. Tokom trajanja vanredne situacije rad administrativnih službi, u skladu sa prethodnim preporukama Kriznog štaba, je racionalizovan, ali sve službe Univerziteta su i tokom trajanja vanredne situacije fizički dostupne studentima (Studentska služba, Računovodstvo, Biblioteka, IT služba, Rektorat, dekanati…). Studentima je omogućeno konzumiranje nastavnog procesa putem on-line sistema učenja na daljinu i putem elektronskih oglasnih tabli, kao i korišćenjem drugih digitalnih servisa. Aprilski ispitni rok će biti organizovan u najskorije vrijeme čim se za to steknu uslovi.

U cilju organizovanja minimuma radnog procesa, pozivamo vas da, ukoliko imate dospjela dugovanja po osnovu školarine, ista blagovremeno izmirite, kako biste neometano nastavili sve aktivnosti u momentu kada nastava i ispitni rokovi počnu u punom kapacitetu.

U periodu trajanja vanredne situacije ustanova se intezivno priprema za sprovođenje postupka eksterne evaluacije sistema kvaliteta i institucionalne reakreditacije ustanove te akreditacije studijskih programa.

Nadamo se da ćete u ovim teškim vremenima sačuvati svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. U očekivanju smirivanja situacije i nastavka uobičajenih aktivnosti u normalnom okruženju,

 

Srdačan pozdrav,  

 

UPRAVA UNIVERZITETA


Napomena:
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku!
Ukoliko želite da nas kontaktirate, možete to učiniti putem sledeće e-mail adrese: info@apeiron-edu.eu
 
Kategorija: