PRIJAVA ZA STUDENTA RECENZENTA

 Dragi studenti,


U cilju unapređenja procesa akreditacije visokoobrazovnih institucija i studijskih programa i unapređenja procesa osiguranja kvaliteta na Panevropskom univerzitetu Apeiron Centar za osiguranje kvaliteta vas poziva da se prijavite za recenzente studijskih programa iz reda studenata pri Agenciji za visoko obrazovanje Republike Srpske.
 Konkurs za recenzente iz reda studenata je stalno otvoren, možete se prijavit na slijedećem linku
Trenutno su neophodni studenti iz oblasti ekonomskih nauka, informacionih tehnologija, grafičkog dizajna a za ubuduće i studenti ostalih oblasti.
Studenti recenzenti dobijaju novčanu naknadu za angažman u komisiji recenzenata, sve aktivnosti se zbog epidemiološke situacije odvijaju online. 
Osim novčane naknade studenti recenzenti dobijaju 3 ECTS boda u skladu sa Procedurom evaluacije znanja i postignuća studenata. 
Uslov za prijavu studenta I ciklusa studija:
- redovan student
-  prosjek 8,0 
Uslov za prijavu studenta II i III ciklus studija
- redovan student
Nadamo se da ćete prepoznati značaj recenzentskog angažmana za vaš dalji akademski razvoj i prijaviti se kao član komisije. 
Referenti centra za vođenje karijere će vam rado pomoći oko popunjavanja prijava, objasnit ćemo vam ulogu i obaveze studentskog recenzenta, opisati način rada, tu smo za sva vaša pitanja. 
Molimo studente koji popune i predaju obrazac da se jave na mail cvk@apeiron-edu.eu
Radujemo se vašim prijavama,
Vaš CVK Team

Napomena:
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku!
Ukoliko želite da nas kontaktirate, možete to učiniti putem sledeće e-mail adrese: cvk@apeiron-edu.eu