STUDENTSKA PRAKSA U KOMPANIJI RENTER DOO

STRUČNA PRAKSA ZA 3 STUDENTA – POZIV OTVOREN DO 06.02.2019

Renter doo je nova kompanija iz oblasti receptivnog turizma, Naš proizvod je www.stannadanbanjaluka.info a uskoro pokrećemo nove projekte iz oblasti receptivnog turizma.

Pozicije za studente praktikante:

1. Social Media Manager – 1 student

Osoba sa bazičnim poznavanjem društvenih mreža (Facebook i Instagram).

Dnevni zadaci: vođenje profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja, osmišljavanje promotivnih kampanja,

2. Grafički dizajner – 1 student

Student grafičkog dizajna, poznavanje Adobe Illustrator Adobe Photoshopa, poželjno minimalno iskustvo u dizajniranju promotivnih materijala i materijala za društvene mreže.

Dnevni zadaci: kreiranje promotivnih materijala za Stan na dan i druge Renterove projekte iz oblasti turizma, uspostavljanje grafičkih standarda za kompaniju.

3. Fotograf – 1 student

Ukoliko ima zainteresovanih studenata koji bi se željeli oprobati u fotografisanju nekretnina, objekata i enterijera. Rad sa našom opremom, wide-zoom objektivima za fotografisanje enterijera.

Dnevni zadaci: fotografisanje naših stanova, vikendica, objekata, obrada fotografija. Eventualno snimanje.

Svi studenti će tokom trajanja prakse naučiti da koriste Trello i Slack, alatke koje se koriste u većini savremenih kompanija. Praksa će se obavljati na adresi Mladena Stojanovića 4, pored parka Mladen Stojanovića, u prostorija Inovacionog centra Banja Luka (ICBL). Tu smo trenutno smješteni. Tokom prakse studenti će imati priliku da uče o startupima, razvoju poslovanja, ostvaruju kontakt sa drugim startupovima smještenim u ICBL, te će imati priliku da razrade svoje poslovne ideje, ukoliko ih imaju.

Studentska praksa traje 4 sedmice i nosi 5 ECTS bodova, počinje 11.02.2019. Zainteresovani studenti mogu se prijaviti mailom cvk@apeiron-edu.eu

Prijava treba da sadrži ime i prezime, semestar,  broj telefona, studijski program

VAŠ CVK TEAM


Napomena:
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku!
Ukoliko želite da nas kontaktirate, možete to učiniti putem sledeće e-mail adrese: cvk@apeiron-edu.eu