UČLANITE SE U EVROPSKO UDRUŽENJE STUDENATA PRAVA ELSA BANJA LUKA

Poštovani studenti,
Želimo Vam predstaviti Evropsko udruženje studenata prava ELSA Banja Luka  i pozvati da se učlanite u udruženje i učestvujete u međunarodnim ljetnim školama prava, praksama u EU i ostatku svijeta, moort court takmičenjima, upoznate buduće kolege i postanete dijelom velikog networka. Registracija članova se obavlja u oktobru, na početku akademske godine
ali ukoliko ste zainteresovani za neki od ljetnih programa ovog
udruženje možete se prijaviti i sad.


ELSA (European Law Students' Association) Banja Luka - dio je najvećeg međunarodnog, nezavisnog, nepolitičkog udruženja studenata prava koje danas ima ogranke u 43 evropske države, te okuplja preko 40 000 aktivnih članova na 300 pravnih fakulteta. Rad ovog udruženje je od samih početaka 1981. godine, usko povezan sa Savjetom Evrope čiji generalni sekretar Mr. Thorbjørn Jagland uživa status patrona. Udruženje je povezano i sa institucijama EU, imaju priznat posmatrački status u nekim od najvećih međunarodnih organizacija kao što su WIPO, INTA, COE, od čega su posebno ponosni piznatim statusom u Generalnoj skupštini UN i njegovim specijalizovanim agencijama (UNCITRAL etc.).
Ovo je samo mali dio priče, a ako vas zanimaju  međunarodni projekti kao što su STEP (prakse u EU i ostatku svijeta), međunarodne ljetne škole prava, moot court takmičenje, legal research grupe itd. - informišite se na elsa.org ili na stranicama ELSA-e Banja Luka, na relevantnim društvenim mrežama.
Pridružite im se i postanite dio ove uspješne priče.

          VAŠ CVK TEAM


Napomena:
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku!
Ukoliko želite da nas kontaktirate, možete to učiniti putem sledeće e-mail adrese: cvk@apeiron-edu.eu