UniCredit Excellence Hub – prilika za stipendiju i zaposlenje

Ukoliko ste student završnih godina IT studija, prijavite se i sudjelujte na četverodnevnom Excellence Hub-u!U sklopu Excellence Hub-u imate priliku učestvovati na edukacijama koje će se održati 22.10.2018. na temu „Cjeloviti pristup u razvoju softvera“, te 23. - 24.10.2018. na temu „SCRUM metoda razvoja softvera“. Predavanja u sklopu edukacija će održati kompanija CROZ iz Zagreba, koja je ujedno i jedan od regionalnih lidera u području IT edukacija.

Edukacije će biti održane u prostorijama Centrale UniCredit Bank d.d. u Mostaru od 9 do 16h.

Nakon edukacija imat ćete priliku sudjelovati na UniCredit Challenge-u, mini Hackathon, 25.10.2018., koji će se održati u INTERA tehnološkom parku. Challenge će se obavljati timski u grupama sa pet sudionika, koji će morati isporučiti rješenje na ideju/zadatak banke.

Najbolji sudionici programa, koje će izabrati Komisija za procjenu tokom finalne prezentacije Challenge-a, imaju jedinstvenu priliku dobiti stipendiju UniCredit Bank ili ponudu za direktni radni odnos. 

Pristup edukacijama i Challenge-u, bez naknade, imat će sudionici čiji će se izbor vršiti prema dostavljenim životopisima i video materijalima u kojima je neophodno istaknuti čime ste se bavili, te koja su vaša zanimanja u svijetu IT-a.

Prijave za Excellence Hub, koje traju do 12.10., je potrebno dostaviti na e-mail adresu prijavazaposao@unicreditgroup.ba.

Izabrani sudionici, koji nisu iz Mostara imat će osiguran smještaj za sve dane edukacija i UniCredit Challenge-a od 22. do 26.10.2018. 


Napomena:
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku!
Ukoliko želite da nas kontaktirate, možete to učiniti putem sledeće e-mail adrese: cvk@apeiron-edu.eu