OTVOREN KONKURS ZA NOVI CIKLUS PLAĆENE STRUČNE PRAKSE DOMU ZA NJEGU STARIH LICA EGGERODE, NJEMAČKA ZA STUDENTE SESTRINSTVA U AKADEMSKOJ 2018/19 GODINI

Pozivamo studente koji su zainteresovani za učešće u programu plaćene studentske stručne prakse u Domu za njegu starih i nemoćnih osoba Eggerode, Njemačka da se jave u Centar za vođenje karijere.
Praksa se obavlja u trajanju od tri mjeseca, za to vrijeme imate osiguran smještaj u dvokrevetnim sobama, ishranu (tri obroka dnevno), putne troškove u visini od 150 Eura i neto naknadu u visini od 500€ mjesečno. 
Studenti koji idu na praksu prijavljeni su kao studenti na praksi, imaju zdravstveno i socijalno osiguranje i po završetku prakse dobijaju potvrdu o obavljenoj praksi na njemačkom jeziku. 
Ovu potvrdu možete iskoristiti prilikom nostrifikacije diplome u Njemačkoj kao dokaz o realizovanim satima prakse za vrijeme školovanja.

Termini za odlazak na praksu se zakazuju svakog mjeseca i prilagođavaju se studentskim obavezama. 

Za prijave i više informacija kontaktirajte nas na cvk@apeiron-uni.eu , na 051 247 938 ili lično u kancelariji Centra za vođenje karijere.

Vaš CVK Team

Napomena:
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku!
Ukoliko želite da nas kontaktirate, možete to učiniti putem sledeće e-mail adrese: cvk@apeiron-edu.eu